Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Yritys

Ortomat Herpola on pitkään alalla toiminut, oikomishoitoon keskittynyt perheyritys. Meidän näkökulmastamme katsottuna ortodontian välineet ja menetelmät kehittyvät koko ajan, ja samalla myös koko ala on jatkuvassa liikkeessä. Ainoa varmasti pysyvä asia on tarve oikomishoitoon.

PALVELEVA

Yritys palvelee erikoishammaslääkäreitä, hammaslääkäreitä ja hammasteknikkoja kaikissa ortodontiaa koskevissa tuotteissa ja laitteissa. Ortomat Herpola Oy toimii valtakunnallisesti ja toimittaa tavaroita niin julkiselle kuin yksityiselle hammashuollon sektorille. Vahvuuksiimme ovat aina kuuluneet hyvä asiakaspalvelu ja luotettavuus toimituksissa. Koska olemme omaan erikoisalaamme keskittynyt pieni ja ketterä perheyritys, asiakaspalvelumme on aina henkilökohtaista. Pystymme tarvittaessa toimittamaan asiakkailleen pienetkin erät. Vaalimme myös toimivia suhteita tavarantoimittajiimme – ilman heitä emme kykenisi palvelemaan omia asiakkaitamme hyvin.

OSAAVA

Uskallamme olla ylpeitä omasta osaamisestamme. Yrityksessämme yhdistyvätkin kokemuksen tuoma varmuus, ammattitaito ja ammattiylpeys. Vuosien mittaan olemme nähneet ortodontian alan kehityksen ja samalla kartuttaneet omaa ammattitaitoamme. Kehittynyt osaamisemme merkitsee asiakkaidemme kannalta sujuvaa ja luotettavaa palvelua.

LUOTETTAVA

Yrityksessämme on erittäin sitoutunut henkilökunta ja vaihtuvuutta on ollut vain vähän. Näin vuosien varrella karttunut tietotaito on pysynyt talossa ja asiakkaidenkin on helpompi luottaa yritykseen. Uskomme, että luotettavuuden on näyttävä kaikessa tekemisessä – ei pelkästään asiakkaiden suuntaan, vaan myös yrityksen sisällä sekä koko liiketoimintakentässämme.

30 VUOTTA ERIKOISOSAAMISTA

Olemme keskittyneet oman erikoisalueemme osaamiseen vuodesta 1990. Jussi Herpola on ollut perheyrityksessä mukana vuodesta 1995, jatkaen toimitusjohtajana yrityksen perustajan Mauri Herpolan jälkeen. Maltillisen sukupolven vaihdoksen ansiosta yrityksellä on ollut mahdollisuus jatkaa itsenäisesti ja tuoda markkinoille alan huipputeknologian kehittämiä tuotteita asiakkaittensa käyttöön. 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet ovat tärkein osa Ortomat Herpola Oy:n päivittäisestä palvelusta. Valikoimastamme löydät mm. seuraavien valmistajien tuotteet: Ormco, Ixion, Dentaurum ja Scheu-Dental. Yrityskokomme mahdollistaa pientenkin räätälöityjen erien toimittamisen asiakkaille. Soittamalla suoraan meille saat tarkat toimitustiedot kaikista valikoimissamme olevista tuotteista.

Ortomat Herpola
Ortomat Herpola
Ortomat Herpola
Ortomat Herpola
Ortomat Herpola
Aloitus Hae Kirjaudu Soita