Kaikki tuotteet
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Ortomat Herpola on pitkään alalla toiminut, oikomishoitoon keskittynyt perheyritys. Meidän näkökulmastamme katsottuna ortodontian välineet ja menetelmät kehittyvät koko ajan, ja samalla myös koko ala on jatkuvassa liikkeessä. Ainoa varmasti pysyvä asia on tarve oikomishoitoon.

PALVELEVA

Yrityksemme vahvuuksiin ovat aina kuuluneet hyvä asiakaspalvelu ja luotettavuus toimituksissa. Koska olemme omaan erikoisalaamme keskittynyt pieni ja ketterä perheyritys, asiakaspalvelumme on aina henkilökohtaista.

Ortomat Herpola pystyy tarvittaessa toimittamaan asiakkailleen pienetkin erät. Vaalimme myös toimivia suhteita tavarantoimittajiimme – ilman heitä emme kykenisi palvelemaan omia asiakkaitamme hyvin.

OSAAVA

Uskallamme olla ylpeitä omasta osaamisestamme. Yrityksessämme yhdistyvätkin kokemuksen tuoma varmuus, ammattitaito ja ammattiylpeys. Vuosien mittaan olemme nähneet ortodontian alan kehityksen ja samalla kartuttaneet omaa ammattitaitoamme. Kehittynyt osaamisemme merkitsee asiakkaidemme kannalta sujuvaa ja luotettavaa palvelua.

LUOTETTAVA

Yrityksessämme on erittäin sitoutunut henkilökunta ja vaihtuvuutta on ollut vain vähän. Näin vuosien varrella karttunut tietotaito on pysynyt talossa ja asiakkaidenkin on helpompi luottaa yritykseen.

Uskomme, että luotettavuuden on näyttävä kaikessa tekemisessä – ei pelkästään asiakkaiden suuntaan, vaan myös yrityksen sisällä sekä koko liiketoimintakentässämme.

LÄHES 30 VUOTTA ERIKOISOSAAMISTA

Olemme keskittyneet oman erikoisalueemme osaamiseen jo vuodesta 1990. Tavoitteemme on olla tulevaisuudessakin luotettava ortodontian tuotteiden osaaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä oikomishoidon ammattilaisten kanssa.

Kehitettävää ja parannettavaa löytyy toki aina. Pyrimme siihen, että meidät tunnetaan jatkossakin ammattitaidostamme, luotettavuudestamme ja kyvystämme palvella asiakkaitamme hyvin.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Valikoimastamme löydät mm. seuraavien valmistajien tuotteet: Ormco, Dentsply Sirona, Ixion, Dentaurum ja Scheu-Dental. Yrityskokomme mahdollistaa pientenkin räätälöityjen erien toimittamisen asiakkaille. Soittamalla suoraan meille saat tarkat toimitustiedot kaikista valikoimissamme olevista tuotteista.