Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Myosa® for Adults

Myosa® for TMJBDS® (teeth, muscles, jaws, breathing and disordered sleep), on maailman yksinkertaisin mutta tehokkain hoitomalli TMJ-häiriöihin hoitamalla taustalla olevia hengitys- ja myofunktionaalisia syitä. Ne lievittävät kuorsausta tuomalla nukkujan alaleukaa eteenpäin ja avaamalla purentaa, minkä vaikutuksesta hengitystiet avautuvat. Kojeiden edessä olevat neljä hengitysaukkoa säätelevät hengitystä. Patentoitu Air Spring Core™ vaimentaa leukanivelen liikettä ja joustava materiaali on hyvä TMJ-ongelmista kärsiville.  

MyOSA-S1 -koje on suunniteltu erityisesti suuhengittäjälle lievittämään kuorsausta. Koje tuo alaleukaa eteenpäin ja avaa hieman purentaa (7 mm) ja siten avaten hengitysteitä. S1-kojeessa on etuosassa neljä isoa hengitysaukkoa ja molaarialeilla ilmataskut pehmentämään leukaniveliä. 3-4 kuukauden jälkeen siirrytään käyttämään MyOSA-S2 -kojetta. MyOSA-S2 -koje on suunniteltu erityisesti nenän kautta hengittäjille tai jo S1-kojetta käyttäneille. Koje lievittää kuorsausta tuomalla alaleukaa eteenpäin ja avaamalla hieman purentaa (5 mm) ja siten avaa hengitysteitä. Pienemmät hengitysaukot edessä harjoittavat enemmän nenän kautta hengitykseen. S2-koje on muodoltaan hieman ohuempi ja matalampi.

Myosa® for TMJBDS®

Hampaiden narskuttelu ja bruksaus on yleinen vaiva. Se voi aiheuttaa vahinkoa hampaille ja kiilteelle, mm. hampaiden murtumista ja halkeilua. Myosa® for Teeth Grinders on kojesarja, joka suojaa hampaita bruksaamiselta ja on suunniteltu potilaille, jotka etsivät välitöntä ja kustannustehokasta vaihtoehtoa yksilöllisille purentakiskoille. Koje muodostaa kevyen suojaseinämän ylä- ja alahampaiden välille ja näin rajoittaa bruksaamisen aiheuttamia vahinkoja. Paikalleen asetettuna koje estää unen aikana hampaille bruksismista syntyvää vahinkoa sekä suojaa TMJ:tä (leukaniveltä). Koje muokataan hampaiston mukaan yksilölliseksi ja oikein muokattuna se pysyy napakasti suussa.

Myosa® for Teeth Grinders | Myosa® for Teeth Grinders (YouTube)

Myosa® for TMJ on erityisesti suunniteltu auttamaan TMJ-dysfunktion diagnosoinnissa ja oireiden lievityksessä. Kojeessa on paksumpi takaosa, joka vähentää painetta ja rentouttaa tulehtuneita leukaniveliä kojetta käytettäessä. Kojeet korjaavat myös alaleuan asentoa ja venyttävät kireitä ja kipeitä lihaksia leukojen ympärillä sekä pään ja kaulan alueella, mikä lievittää välittömästi kipuja. Ajan mittaan myös pitkäaikainen kipu helpottaa. Patentoitu aerofoil-pohja ja kojeen malli (molemmat leuat) estävät bruksismia (hampaiden narskuttelua).​                                   

Myosa® for TMJ

Aloitus Hae Kirjaudu Soita