Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Myosa® for Snorers

MyOSA for TMJBDS -kojeet hoitavat samanaikaisesti TMJ-ongelmia ja unenaikaisia hengityshäiriöitä (Breathing & Disordered Sleep). Koje lievittää kuorsausta tuomalla nukkujan alaleukaa eteenpäin ja avaamalla purentaa, minkä vaikutuksesta hengitystiet avautuvat. Kojeiden edessä olevat neljä hengitysaukkoa säätelevät hengitystä. Patentoitu Air Spring Core™ vaimentaa leukanivelen liikettä ja joustava materiaali on hyvä TMJ-ongelmista kärsiville.  

MyOSA-S1 -koje: Suunniteltu erityisesti suuhengittäjälle lievittämään kuorsausta. Koje tuo alaleukaa eteenpäin ja avaa hieman purentaa (7 mm) ja siten avaten hengitysteitä. S1-kojeessa on etuosassa neljä isoa hengitysaukkoa ja molareilla ilmatasku pehmentämään leukaniveliä. 3-4 kk jälkeen siirrytään käyttämään MyOSA-S2 -kojetta. 

MyOSA-S2 -koje: Suunniteltu erityisesti nenän kautta hengittäjille tai jo S1-kojetta käyttäneille. Koje lievittää kuorsausta tuomalla alaleukaa eteenpäin ja avaamalla hieman purentaa (5 mm) ja siten avaa hengitysteitä. Pienemmät hengitysaukot edessä harjoittavat enemmän nenän kautta hengitykseen. S2-koje on muodoltaan hieman ohuempi ja matalampi.

Myosa TMJ BDS Appliance Series 

Potilasesite

Aloitus Hae Kirjaudu Soita