Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Myosa®

MyOSA-kojeilla pyritään turvaamaan normaali ilmanvirtaus unen aikana. Niistä saa apua kuorsaukseen, TMJ-ongelmiin sekä narskutteluun.

MyOSA for Snorers -kojeen nimi on muuttunut, se on nyt TMJBDS. TMJBDS -kojeet hoitavat samanaikaisesti TMJ-ongelmia ja unenaikaisia hengityshäiriöitä (Breathing & Disordered Sleep). Voit silti edelleen tilata kuorsauskiskoa Snorer-nimellä. Suosittelemme kokeilemaan muokattavia vaihtoehtoja, joista saa hyvin istuvat ja napakasti suussa pysyvät! 

  • MyOSA for (Snorers) TMJBDS stage 1                                         
  • MyOSA for (Snorers) TMJBDS stage 1, muokattava                                           
  • MyOSA for (Snorers) TMJBDS stage 2                                         
  • MyOSA for (Snorers) TMJBDS stage 2, muokattava

Kojeen puhdistusvinkkejä

  • Kotona koje puhdistetaan lämpimän juoksevan veden alla jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistamiseen voi käyttää hammasharjaa ja hammastahnaa. Puhdistusaineena voidaan käyttää lisäksi muutama kerta viikossa (esim. proteeseille) tarkoitettuja puhdistustabletteja ja -liuoksia. Tarvittaessa kojeen voi keittää ja kotelon pestä astianpesukoneessa.
  • Hammashoitolassa koje voidaan steriloida autoklaavissa max 134°C, desinfioivaa pesukonetta ei suositella kemikaalien takia. Koje voidaan puhdistaa myös nopeasti tehokkaalla Zeta-7-suihkeella.

MyOSA Sample Set

MyOSA Sample Set

MYOSA-KIT
Ortomat Herpola
Myofunctional Research Co.
Aloitus Hae Kirjaudu Soita