Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Myobrace® for Class III

Myobrace® Interceptive Class III on kolmivaiheinen kojesarja Angle III -luokan purentavirheiden hoitoon ensimmäisessä vaihduntavaiheessa (5-12-vuoden iässä). Koska useimmissa näistä tapauksista yläleuka on pieni, hoidossa keskitytään edistämään yläleuan kaaren kehitystä ja korjaamaan samalla hengitys- ja myofunktionaalisia tapoja parempien hoitotulosten ja vakauden saavuttamiseksi. Kojeet yhdistetään usein BWS- ja Myolay™-kaaren kehitystekniikoihin.

Optimaalinen aika hoidolle on etuhampaiden vaihtuessa, kannattaa aloittaa jo 5-vuotiailla. Huom! Angle III myofunktionaalinen hoito ei onnistu ennen kuin korvanenälääkäri on hoitanut mahdollisen suuhengitysongelman.

Myobrace® Interceptive Class III

Myobrace® Permanent Dentition Class III (tunnetaan myös nimellä P-3®-sarja) on kolmivaiheinen kojesarja, jota käytetään pysyvän hampaiston Angle III-luokan purentavirheen hoitoon. III-luokan purentavirhe on parasta hoitaa hyvin varhaisessa vaiheessa (kolmesta kahdeksaan vuotta), kun potilas on vielä kehitysvaiheessa, Interceptive Class III -kojesarjalla. Usein tilaisuus varhaiseen hoitoon jää kuitenkin käyttämättä, ja III-luokan purentavirhe säilyy pysyvään hampaistoon asti. P-3®-sarja toimii työntämällä ylempiä etuhampaita eteenpäin ja alempia etuhampaita taaksepäin 3 mm:n offset-purennalla sekä korjaamalla tavat, jotka alun perin aiheuttivat III-luokan purennan. Kojeet yhdistetään usein BWS- ja Myolay™-kaaren kehitystekniikoihin.

Myobrace® Permanent Dentition Class III

Aloitus Hae Kirjaudu Soita