Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

ceraMotion® One Touch

Helppo. Nopea. Esteettinen.

Dentaurumin ceraMotion® One Touch on hampaiden esteettiseen kerrostamiseen, karakterisointiin ja viimeistelyyn tarkoitettu maalipastasarja. Se sopii kaikille keraamisille restauroinneille (zirkonia ja litium disilikaatti). Lopputuloksena on laadukas kruunu tai siltatyö, jonka valon taitto, fluoresointi ja heijastukset jäljittelevät aidon näköisesti elävää hammasta.

ceraMotion® One Touch -setissä on 2D-pastoja maalamiseen ja 3D-pastoja, joilla voidaan tehdä pieniä kerrostuksia. ceraMotion® One Touch No Limits -setissä on lisää värivaihtoehtoja ja uusia 3D-pastoja vaativaan dentiinikerrostukseen. ceraMotion® One Touch Pink -setissä on luonnollisen sävyisiä, fluresoimattomia ienvärejä. Vastaavaa tuotetta ei saa muualta. ceraMotion® Universal Stains -setin värit antavat loppusilauksen viimeistellylle työlle.

Uniikki tuotesarja on herättänyt paljon kiinnostusta ja ceraMotion-työkurssilla olleet pääsivät jo kokeilemaan pastoja. Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta niistä. Käyttövalmiin pastan koostumus ja käsiteltävyys on erinomaista. Värit eivät muutu poltossa lähes lainkaan ja parhaimmillaan jo yksi polttokerta riittää! Erityisesti pinkki setti ihastutti ainutlaatuisuudellaan.

Lue lisää:

ceraMotion One Touch: Magic in a jar by Terence Whitty

More than just a touch! Oral designer Bassam Haddad on ceraMotion OneTouch and what it‘s all about

Micro-layering – new developments of an old technique by Werner Gotsch

Aloitus Hae Kirjaudu Soita