Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Damon Ultima™ System

Helppo | yksinkertainen | nerokas

Damon Ultima -järjestelmä on suunniteltu nopeampaan ja tarkempaan oikomishoitoon. Se koostuu kiinnikkeestä, jossa on parallelogrammin muotoinen ura, sekä pyöreäsivuisesta kantikkaasta langasta. Näiden avulla on mahdollista poistaa pelivarat ja hallita tarkasti rotaatiota, angulaatiota ja torkkia.

Damon Ultima -kiinnikkeet ovat itseligeeraavia eli lanka pysyy paikallaan luukkumekanismin avulla. Ilman ligeerauksesta aiheutuvaa tarpeetonta kitkaa lanka liikkuu vapaasti kiinnikkeen urassa. Tämän seurauksena hampaat siirtyvät nopeasti ja kevyin voimin oikeaan asentoon.

Voit unohtaa eri tekniikoiden (Roth, Ricketts/Hilgers, MBT jne.) mukaiset torkit. Vertaa sen sijaan hampaiden lähtötilannetta ihanteelliseen bukko-linguaaliseen asentoon. Huomaat pian, miten helppoa oikean kiinnikkeen valitseminen on.

Torkki määrittää hampaan kallistuksen bukko-linguaalisuunnassa. Suurempi torkki on suositeltavaa mm. tapauksissa, joissa esiintyy rakoja eli  diasteemoja hampaiden väleissä, on poistoja, tarvitaan distalisointia tai hampaat kallistuvat linguaalisesti. Pienempi torkki on suositeltavaa mm. tapauksissa, joissa ei ole poistoja, on ahtautta ja/tai kapeat kaaret (Angle-luokasta riippumatta), sekä tapauksissa, joissa voi olla taipumusta etuhampaiden labiaaliseen kallistuneisuuteen. 

Damon Ultima -kiinnikkeissä on kolme värikoodattua vaihtoehtoa: Neutral , Retrocline  ja Procline . Procline TQ (korkea torkki) kallistaa hampaan kruunua bukkaalisesti, Retrocline TQ (matala torkki) linguaalisesti ja Neutral TQ ei tee mitään (sitä ei yleensä tarvita etualueella ollenkaan). Kiinnikkeet ovat aktiivisia, kunnes ne saavuttavat lopullisen asentonsa. Niinpä väärä kiinnike ei pahenna tilannetta, mutta ei korjaakaan. 

Ylä   -4° -4° -2° +3° +7° +7° +3° -2° -4° -4°
Ala   -17° -12° -3° -1° -1° -1° -1° -3° -12° -17°

Damon Ultima mahdollistaa paremman lopputuloksen pienemmällä vaivalla!

  • Integroitu järjestelmä poistaa pelivaran
  • Aikaisempi ja tarkempi rotaation, angulaation ja torkin hallinta
  • Täysi roteerauskontrolli .014"x0275" CuNiTi-langalla (kaksi kontaktipistettä, passiivinen)
  • Täysi angulaatio- ja torkkikontrolli .018"x.0275" CuNiTi-langalla (neljä kontaktipistettä, aktiivinen)

Parempi tarkkuus vähemmillä langoilla*

The First Full Expression System

Aloitus Hae Kirjaudu Soita