Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Symetri™ Clear

  • Perinteinen ligeerattava kiinnike .018"-uralla
  • Läpikuultavaa polykristallia
  • Värikoodattu
  • MBT

symetri clear värikoodaus

Esteettinen, matalaprofiilinen kiinnike metallikiinnikkeen ominaisuuksilla! Symetri Clear on suunniteltu vastaamaan haasteisiin, joita keraamisia kiinnikkeitä käyttävät yleisesti kohtaavat.

Huomaamaton – Valo heijastuu pehmeästi pyöristetyiltä pinnoilta ja saa kiinnikkeen sulautumaan hampaan yksilölliseen väriin. Pieni ja matalaprofiilinen kiinnike on potilasystävällinen.

Vahva – Kestävä pienestä koosta huolimatta. Voidaan käyttää metallikiinnikkeen tavoin, kestää hyvin myös teräslankoja ja -ligeerauksia. Irtoaa yhtenä kappaleena!

Hyvät liukumisominaisuudet – Jos langan kontaktikulma kiinnikkeen uran reunoihin on kovin jyrkkä, aiheuttaa se ilmiön nimeltään "wire notching", jossa lanka deformoituu pysyvästi. Symetri Clear -kiinnikkeiden pyöristetyt uran reunat minimoivat tämän mahdollisuutta ja helpottavat langan liukumista.

Monipuolinen – Siivekkeissä tilaa tuplaligeeraukselle samoin kuin isommissa metallikiinnikkeissä.

Helppo poistaa – Kiinnike irtoaa murtumatta helposti ja turvallisesti, vähäistä voimaa käyttäen. Symetrin poistopihti on suunniteltu irrottamaan kiinnike särkymättä, yhtenä kappaleena. Yksi puristus ja yksi napsahdus. 


Vinkki: Yhdistä Symetri-kiinnikkeisiin etsattavat Accent Mini -putket (myös MBT-tekniikkaa). Voit halutessasi käyttää 1. ja 2. molaareissa samoja putkia.

Tuote-esite oikojalle (ENG)

Aloitus Hae Kirjaudu Soita