Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Symetri Clear

Haluatko esteettisen kiinnikkeen mutta metallikiinnikkeen ominaisuudet? Symetri Clear on suunniteltu vastaamaan haasteisiin, joita keraamisia kiinnikkeitä käyttävät yleisesti kohtaavat – rikkoutuminen, "wire notching", sekä vaikeudet poistamisessa.

Huomaamaton – Valo heijastuu pehmeästi pyöristetyiltä pinnoilta ja saa kiinnikkeen sulautumaan hampaan yksilölliseen väriin. Pieni ja matalaprofiilinen kiinnike on potilasystävällinen.

Vahva – Kestävä pienestä koosta huolimatta. Voidaan käyttää metallikiinnikkeen tavoin, kestää hyvin myös teräslankoja ja -ligeerauksia. Irtoaa yhtenä kappaleena!

Hyvät liukumisominaisuudet – Jos langan kontaktikulma kiinnikkeen uran reunoihin on kovin jyrkkä, aiheuttaa se ilmiön nimeltään "wire notching", jossa lanka deformoituu pysyvästi. Symetri Clear -kiinnikkeiden pyöristetyt uran reunat minimoivat tämän mahdollisuutta ja helpottavat langan liukumista.

Monipuolinen – Siivekkeissä tilaa tuplaligeeraukselle samoin kuin isommissa metallikiinnikkeissä.

Helppo poistaa – Kiinnike irtoaa helposti, vähäistä voimaa käyttäen. Symetrin poistopihti on suunniteltu irrottamaan kiinnike särkymättä, yhtenä kappaleena. Yksi puristus ja yksi napsahdus. 

 

Yli 30 vuotta keraamisia kiinnikkeitä käyttänyt oikoja Mark N. Coreil (DDS) kertoo kokemuksistaan Symetri Clear -kiinnikkeiden käytössä ja antaa vinkkejä kiinnikkeiden valintaan: Five factors of ceramic brackets