Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

BENEfit®

PSM Medical lanseerasi vuonna 2007 ainutlaatuisen BENEfit®-implanttijärjestelmän yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden kanssa. Yksi ortodonttisen hoidon onnistumisen tärkeimmistä edellytyksistä on erittäin vakaa ja luotettava ankkurointi. BENEfit®-järjestelmä on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisesti väliaikaisessa luustoankkuroinnissa. 
 
 
Yksi järjestelmän tärkeimmistä eduista on vähäinen kirurginen invasiivisuus ja alhaiset kustannukset. Verrattuna tavanomaisiin mini-implanttijärjestelmiin, jotka toisinaan ovat äärirajoilla mini-implantin ja ortodonttisen kojeen välisen liitoksen osalta, BENEfit®-järjestelmä tarjoaa turvallisen liitoksen. Ruuvin päässä olevan sisäkierteen ansiosta monenlaiset kojeet voidaan integroida turvallisesti ja luotettavasti. Ruuvi on valmistettu titaanista, ja sitä on saatavana eri kokoja. 
 
Erilaiset esivalmistetut kojeen osat, kuten levyt, abutmentit jne. täydentävät järjestelmää ja palvelevat lähes kaikkia modernin ortodontian käyttöaiheita.
 
Käyttökohteita:
  • Molaarien distalisointi / mesialisointi
  • Molaarien kallistaminen
  • Etualueen tai molaarien ankkuri
  • Maksillan levitys
  • Intruusio / ekstruusio
  • Väliaikainen hammas

BENEFIT®-järjestelmän käytetyimmät kojeet ovat BENEslider molaarien distalisointiin ja Hybrid-Hyrax maxillan levittämiseen.

BENEFIT®-ruuvi on valmistettu luokan 5 titaaniseoksesta (Ti-6Al-4V), ja sitä on saatavana eri kokoja. Se tarjoaa turvallisen liitoksen ruuvin päässä olevan sisäkierteen ansiosta. Ruuvit toimitetaan valmiiksi steriloituina joko yhden (1) tai kahden (2) kappaleen pakkauksissa.

BENEFIT®-ruuvit:

5 mm, Ø 2,0 mm
7 mm, Ø 2,0 mm
8 mm, Ø 2,0 mm
9 mm, Ø 2,0 mm
10 mm, Ø 2,0 mm
11 mm, Ø 2,0 mm
13 mm, Ø 2,0 mm

Aloitus Hae Kirjaudu Soita