Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Benefit

Ortodontisissa hoidoissa ankkuri on erittäin tärkeässä roolissa. Perinteistä ankkuria käytettäessä voi kuitenkin joissakin tilanteissa tulla eteen rajoitteita. BENEfit on mekaanisesti erittäin tehokas, vankka ja monipuolinen systeemi antaen oikojalle enemmän mahdollisuuksia. Sillä saadaan kohdistettua voimat juuri oikeaan paikkaan ja vältetään ei-toivottuja siirtoja. Systeemiä käytetään pääsääntöisesti palatinaalisesti maxillassa. Ruuveihin on saatavilla abutmentteja, jotka mahdollistavat helposti erityyppiset hoidot.

Käyttökohteita:

  • Molareiden distalisointi / mesialisointi
  • Molarin kallistaminen
  • Etualueen tai molareiden ankkuri
  • Maxillan levitys
  • Intruusio / ekstruusio
  • Väliaikainen hammas

Benefit-systeemin käytetyimmät mallit ovat BENEslider molarien distalisointiin ja Hybrid-Hyrax kokonaisvaltaiseen maxillan levittämiseen.

BENEslideria käytetään molareiden distalisointiin tai mesialisointiin yläleuassa.  Se on yksinkertainen ja erittäin tehokas koje laadukkaista materiaaleista. BENEslideriin tarvitset kaksi BENEfit-miniruuvia, BENEplate-levyn kiinnitysosineen ja BENEslider-osat (mobilizer, jouset, BENEtube).

Hybrid Hyraxilla saadaan perinteisiä levityskojeita tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin levitettyä maxillaa. Ankkuri on vankka ja oikeassa paikassa. Hybrid Hyraxilla tapahtuu myös vähemmän etualueen kallistumista (tipping). Ruuvit kiinnitetään maxillaan yhdensuuntaisesti. Hybrid Hyraxiin tarvitset miniruuvit Hyrax-kiinnitysosineen, molarirenkaat ja levityskojeen.

Kaikkia osia saa joko yksittäin tai kätevissä yhden potilaan seteissä. BENEfitin osat ovat erittäin laadukkaita ja erinomaisesti keskenään yhteensopivia.

Ruuvit kiinnitetään paikallispuudutuksessa joko oikojan tai kirurgin toimesta. Seuraavaksi otetaan jäljennös ns. jäljennöshattuja apuna käyttäen. Useimmiten hammaslaboratorio tekee tarvittavat taivutukset ja he valmistavat kojeen kipsimallille analogi-/sovitusruuveja käyttäen. Tämän jälkeen oikoja voi asentaa hyvin istuvan kojeen asiakkaalleen.

 

Aloitus Hae Kirjaudu Soita