Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Airo Strips (IPR)

Hammaskiilteen tai täyteaineiden poistoon ja/tai viimeistelyyn. Materiaali muovia (polykarbonaatti) ja timantilla päällystettyä ja päällystämätöntä ruostumatonta terästä. Airo Stripsit ovat autoklaavattavia ja tarkoitettu käytettäväksi useaan kertaan.

Käyttövinkkejä

  1. Vie hiontanauhaa kahdella sormella varovasti bukkolinguaalisesti edestakaisin kohdistaen hellävaraisia voimaa. 
  2. Toista paksummalla stripsillä, kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Voit tarkistaa välin mittalevysarjalla.
  3. Saat joustavalla stripstillä muotoiltua kontakteja helposti ilman, että muodostuu teräviä kulmia tai tulee viiltoja huuliiin tai ikeniin. Hionta vähentää tiukkoja kontakteja ja estää hampaiston ahtautumista.
  4. Viimeistele hampaan pinta sileäksi ohuimmalla stripsillä ja fluoraa.

Puhdistus

Noudata pakkauksessa olevia ohjeita. Pyyhi instrumentti käytön jälkeen, jotta lika ja roskat eivät kuivu kiinni instrumenttiin. Puhdista mahdollisimman pian käytön jälkeen, viimeistään 2 tunnin kuluessa.

  1. Puhdistus: Käytä entsymaattista tai hieman emäksistä (pH ≤ 8) puhdistusainetta. Noudata käyttämäsi aineen valmistajan ohjeita.
  2. Desinfiointi: Käytä entsymaattista tai hieman emäksistä puhdistusainetta. Noudata käyttämäsi aineen valmistajan ohjeita.
  3. Sterilointi höyryautoklaavissa (max 141°C)

Kaikkien muovituotteiden käyttöikä on rajallinen ja ne tulee vaihtaa säännöllisin väliajoin. Vältä kemiallisten desinfiointiaineiden, kuten yleisesti käytetyn kvatti-amiini-fenoksietanolipohjaisen desinfektioaineen, käyttöä.  

Tuote-esite (ENG)   

Aloitus Hae Kirjaudu Soita