Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Kotihoito

Suunterveys vaikuttaa hyvinvointiin ja yleisterveyteen. Suuhun laitettavat oikomis- ja retentiokojeet, purentakiskot sekä proteesit ovat bakteereille ja mikrobeille otollisia kasvualustoja. Kalkkeutuessaan bakteerit muodostavat hammaskiveä, mikä aiheuttaa suun limakalvon tulehduksia.

Irrotettava koje pestään aamuin/illoin nestemäisellä saippualla (esim. Fairy). Tavallinen hammastahna voi naarmuttaa. Muutaman kerran viikossa on hyvä käyttää puhdistukseen tarkoitettuja poretabletteja tai puhdistusjauhetta. Sen lisäksi voi olla tarpeen hammaskiven poisto ja puhdistus kojeesta hammashoitolassa tai hammaslaboratoriossa. Hammaslaboratoriossa huolehditaan hammasteknisten töiden puhtaudesta myös mahdollisten korjausten yhteydessä. Scheu-Dentalin Cetron-jauhe poistaa tehokkaasti kojeista hammaskiveä, värjäytymiä ja mikrobeja. Jauheen tehoa voidaan lisätä ultraäänipesurissa. Näin saadaan pinttyneimmätkin liat pois!

Sitruunanmakuinen Cetron-puhdistusjauhe sopii kaikille oikomiskojeille, purentakiskoille, uniapneakojeille sekä proteeseille.

KÄYTTÖOHJE:

  • Sekoita Cetron-pussin sisältö 150 ml vettä.
  • Huuhtele koje veden alla ja laita liuokseen.
  • Jätä koje liuokseen n. 30 minuutiksi.
  • Älä säilytä liuosta kauempaa kuin viikon.
  • Jos kojeeseen jää puhdistusainetta, harjaa se pois ja huuhtele veden alla.

Aloitus Hae Kirjaudu Soita