Kaikki tuotteet
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

MyOSA for (Snorers) TMJBDS stage 1, muokattava


MyOSA-S1M
Myofunctional Research Co.
MyOSA for TMJBDS -kojeet hoitavat samanaikaisesti TMJ-ongelmia ja unenaikaisia hengityshäiriöitä (Breathing & Disordered Sleep). Koje lievittää kuorsausta tuomalla nukkujan alaleukaa eteenpäin ja avaamalla purentaa, minkä vaikutuksesta hengitystiet avautuvat. Kojeiden edessä olevat neljä hengitysaukkoa säätelevät hengitystä. Patentoitu Air Spring Core™ vaimentaa leukanivelen liikettä ja joustava materiaali on hyvä TMJ-ongelmista kärsiville.

- Muokataan yksilölliseksi kuuman veden avulla
- Napakasti istuva koje pysyy yöllä hyvin suussa

MyOSA-S1M -koje: Suunniteltu erityisesti suuhengittäjälle lievittämään kuorsausta. Koje tuo alaleukaa eteenpäin ja avaa hieman purentaa (7 mm) ja siten avaten hengitysteitä. S1-kojeessa on etuosassa neljä isoa hengitysaukkoa ja molareilla ilmatasku pehmentämään leukaniveliä. 3-4 kk jälkeen siirrytään käyttämään MyOSA-S2 -kojetta.

MyOSA-S2M -koje: Suunniteltu erityisesti nenän kautta hengittäjille tai jo S1-kojetta käyttäneille. Koje lievittää kuorsausta tuomalla alaleukaa eteenpäin ja avaamalla hieman purentaa (5 mm) ja siten avaa hengitysteitä. Pienemmät hengitysaukot edessä harjoittavat enemmän nenän kautta hengitykseen. S2-koje on muodoltaan hieman ohuempi ja matalampi.

Yökiskon muotoilu:

  1. Kaada keitetty vesi (n. 100⁰C) astiaan ja aseta kisko veteen kielen ohjuri alaspäin ja pohja ylöspäin. Pidä vedessä 60 sekuntia.
  2. Nosta kisko vedestä lusikalla ja ravistele kuuma vesi pois. Etene nopeasti muokkaamiseen.
  3. Aseta kiskon keskikohta ylähampaiden keskikohdan kanssa samaan linjaan ja paina se tiukasti kiinni etu- ja takahampaisiin.
  4. Sulje suu samalla purren kojeeseen, jotta kisko asettuu paikalleen. Sen jälkeen ime voimakkaasti 20 sekuntia samalla muotoillen kiskoa huulten ja poskien läpi.
  5. Ota kisko pois suusta ja laita kylmään veteen 2 minuutiksi. Tarkista, sopiiko kisko hyvin. Tee tarvittaessa sovitus uudelleen.

Muotoilu suositellaan tehtäväksi hammaslääkärin vastaanotolla.

Käyttöohjeet:

Harjoittele kojeen käyttöä ensin päivällä 1-2 h kerrallaan. Aloita yökäyttö vasta, kun olet tottunut kojeeseen.

  1. Aseta koje suuhun kieliohjuri ylöspäin.
  2. Pidä kielesi kielikourussa.
  3. Paina hampaat kevyesti kojeeseen ja tunne, kuinka se ohjaa alaleukaasi eteenpäin.
  4. Pidä huulet yhdessä ja hengitä nenän kautta.

ÄLÄ PURE TAI JAUHA! Huuhtele käytön jälkeen juoksevan veden alla ja säilytä rasiassa.


Hinnat ja ostotyökalut näytetään vain kirjautuneille käyttäjille.