Kaikki tuotteet
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Memotain® - digitaalinen retentiolanka

Riippumatta siitä, mitä purentavirhettä on hoidettu, retentiovaihe on olennainen tulosten pysyvyyden varmistamiseksi. Siihen tarvitaan retentiolankaa, joka pitää sen, mitä lupaa.

MEMOTAIN® 2.0 on täysin uudenlainen retentio, jossa minimaalinen 1 % rikkoutumisvaara (Lähde: CA DIGITALin tilastotiedot, otannassa 30 000 retentiolankaa) yhdistyy maksimaaliseen istuvuuteen. Memotain laserleikataan levystä CAD/CAM-tekniikan avulla potilaalle yksilöllisesti sopivaksi. Digitaalinen valmistus tekee siitä tarkemman, kuin mitä käsintehty retentio koskaan voisi olla. Täydellisesti istuva ohut (0.014" × 0.014") lanka on huomaamaton ja varma. 

Myös materiaali on innovatiivinen: MEMOTAIN® valmistetaan Nitinol®-muistimetallista, joka palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa. Tämä mahdollistaa paremman joustavuuden ja pysyvyyden verrattuna perinteisiin teräsretentiolankoihin. Laserleikattua lankaa ei voi taivuttaa jälkikäteen, joten MEMOTAIN®-retentio on 100 % passiivinen. Yksilöllisen viejän ansiosta langan asettaminen käy todella helposti.

Memotain-retention loi vuonna 2012 oikojahammaslääkäri Pascal Schumacher. Hän näki tarvetta uudenlaiselle retentiolle, joka olisi yksilöllisesti valmistettu ja mahdollisimman huomaamaton käytössä. Memotain-nimi on johdettu sanoista “memory” ja “retainer” ja sillä viitataan nikkelititaanin innovatiiviseen käyttöön retentiolankana. 

Artikkeli AJO-DO-julkaisussa: Memotain: A CAD/CAM nickel-titanium lingual retainer

MEMOTAIN® 2.0 tuote-esite

MEMOTAIN® vinkit ja niksit

MEMOTAIN® kiinnitysohje

MEMOTAIN® product datasheet (ENG)

Tilaaminen 

Tilaa Memotain®-retentiolanka suoraan Saksasta CA Digitalin Treatment Managerilla. Tuotetilausten ja potilaiden hallinnointi on tehty siinä erittäin helpoksi. 

CA Digital Pricelist

Luo asiakastili oheisen linkin kautta: ortomat.ca-digit.com. Ohjelmaan on nopeaa ja turvallista kirjautua. 

Sivusto on oletuksena englanninkielinen. Etene tilin luomiseen valitsemalla "Accept" ja painamalla "OK". Huom! Rekisteröitymisen yhteydessä on suositeltavaa antaa ostajan VAT-numero eli ALV-tunniste, jolloin hintoihin ei lisätä veroa. Suomalaisten yritysten VAT-numero muodostetaan Y-tunnuksesta  lisäämällä sen alkuun maatunnus FI ja jättämällä viiva pois. Esimerkiksi Ortomat Herpola Oy:n Y-tunnus on 0785825-3  ja VAT-numero on FI07858253.

Huom! CA Digital vastaanottaa vain skannattua dataa. Alginaattijäljennöksen voi lähettää CA Partner -laboratorioon, jos skannausmahdollisuutta ei ole. 

Tuotetakuu

Memotain-retentiolangalla on 24 kuukauden takuu*. CA DIGITALilla on oikeus oman harkintansa mukaan korjata tai vaihtaa viallinen tuote.

German Civil Code (BGB) *Section 438, Limitation of claims for defects