Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Helppo verkkokauppa

Ortomat Store -verkkokauppa on tarkoitettu oikomishoitoon suuntautuneille hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille Suomessa. Laaja oikomishoitoon keskittynyt tuotevalikoimamme sekä tuotetiedot ovat kaikkien nähtävillä. 

Katso uutiset, kampanjat ja tulevat kurssit Ajankohtaista-sivulta!

Löydät käyttöohjeet, materiaalitiedot, käyttöturvallisuustiedotteet sekä paljon muuta tuotetietoa Tietopankki-osiosta!

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse ja jotkut asiat selviävät kätevimmin soittamalla. Välillä voi silti olla hauskaa tutustua tuotteisiin myös omin päin. Verkkokauppahan on käytössäsi vuorokauden ympäri. Jotta löytöretki siellä olisi mahdollisimman sujuvaa, lisäämme sinne koko ajan pieniä työkaluja. Kokeilepa esimerkiksi hakusanaa: Hämähäkki. Mitä löytyi?

Hinnat ja ostotyökalut näytetään vain kirjautuneille käyttäjille. 

Tilaa tunnukset tästä! 

Soita (arkisin klo 8-16:00) asiakaspalveluumme, jos asialla on kiire tai tilaaja on vaihtunut.

Verkkokauppatunnukset voi olla yhdellä toimipaikan pääkäyttäjällä kerrallaan. Ne voivat olla yhteiskäytössä, jos tilaajia on useampia. Luomme tunnukset viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Asiakastiedot ovat valmiina, joten sinun ei tarvitse syöttää laskutustietoja erikseen. Laskutamme verkkokauppaostokset jälkikäteen laskutusehtojenne mukaisesti. 

Vinkki: Jos tilaaja lainaa tunnuksiaan toiselle henkilölle, tämä voi pyytää tilausvahvistusta omaan sähköpostiinsa ostoskorin lisätietokentässä.

Tärkeitä vinkkejä tuotteiden kohdalla!

Kirjautunut asiakas näkee tuotteiden kohdalla ikoneja, joiden merkitys paljastuu tuotesivulla olevasta laatikosta. Kyseessä voi olla esim. kampanjatuote tai uutuus. 

Osta enemmän kerralla, saat yhden kaupan päälle.

Voit saada jotain muuta kaupan päälle.

Haluamme suositella tätä tuotetta.

Tämä on uutuustuote.

Kyseessä on tehdastilaustuote.

Tuotteen saatavuudessa on ongelmia.

Aloitus Hae Kirjaudu Soita