Kaikki tuotteet
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Helppo verkkokauppa

Ortomat Storesta on helppo löytää tuotteita, tietoa ja tehdä ostoksia. Työ on toki vielä kesken, eikä se koskaan päätykään. Tarkoituksenamme on kuitenkin koota sivuille kaikkien saataville runsaasti tietoa oikomistarvikkeista.

Meille saa edelleen soittaa ja jotkut asiat vaan selviävät helpommin soittamalla. Olemme puhelinsoiton päässä sitä varten. Eikö välillä ole hauska myös omin päin tutustua tuotteisiin? Verkkokauppa on käytettävissä vuorokauden ympäri. Jotta löytöretki siellä olisi mahdollisimman sujuvaa, lisäämme sinne koko ajan pieniä työkaluja. Kokeilepa esimerkiksi hakusanaa: Hämähäkki. Mitä löytyi?

Verkkokauppaan kirjautuneena voi tarkistaa tuotteiden hintoja ja halutessaan jättää tilauksia. Asiakastiedot ovat valmiina, joten laskutustietoja ei tarvitse erikseen syöttää. Verkkokauppaostokset laskutetaan jälkikäteen laskutusehtojenne mukaisesti.

Tuotteissa voi olla myös ikoneja, joiden merkitys paljastuu tuotesivulla olevasta laatikosta. Ikoni kertoo, että tuotteessa on kampanja tai kyseessä on esim. uutuustuote. 

 

Osta enemmän kerralla, saat yhden kaupan päälle.

Voit saada jotain muuta kaupan päälle.

Haluamme suositella tätä tuotetta.

Tämä on uutuustuote.

Kyseessä on tehdastilaustuote.

Tuotteen saatavuudessa on ongelmia.