Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Helppo verkkokauppa

Ortomat Store -verkkokauppa on tarkoitettu hammashoidon ja hammasteknisen työn ammattilaisille Suomessa. Sieltä on helppo löytää tuotteita, tietoa ja tehdä ostoksia. Työ on toki vielä kesken, eikä se koskaan päätykään. Tarkoituksenamme on kuitenkin koota sivuille kaikkien saataville runsaasti tietoa oikomistarvikkeista.

 

Meille saa edelleen soittaa ja jotkut asiat vaan selviävät helpommin soittamalla. Olemme puhelinsoiton päässä sitä varten. Välillä voi silti olla hauskaa tutustua tuotteisiin myös omin päin. Verkkokauppa on käytettävissä vuorokauden ympäri. Jotta löytöretki siellä olisi mahdollisimman sujuvaa, lisäämme sinne koko ajan pieniä työkaluja. Kokeilepa esimerkiksi hakusanaa: Hämähäkki. Mitä löytyi?

Verkkokauppaan kirjautuneena voi tarkistaa tuotteiden hintoja ja halutessaan jättää tilauksia. Tunnukset annetaan yhdelle toimipaikan pääkäyttäjälle. Asiakastiedot ovat valmiina, joten laskutustietoja ei tarvitse erikseen syöttää. Verkkokauppaostokset laskutetaan jälkikäteen laskutusehtojenne mukaisesti.

Vinkki: Jos tilaaja lainaa tunnuksiaan toiselle henkilölle, tämä voi pyytää tilausvahvistusta omaan sähköpostiinsa ostoskorin lisätietokentässä.

Tilaa tunnukset tästä!

Kirjautunut asiakas näkee tuotteiden kohdalla ikoneja, joiden merkitys paljastuu tuotesivulla olevasta laatikosta. Kyseessä voi olla esim. kampanjatuote tai uutuus. 

 

Osta enemmän kerralla, saat yhden kaupan päälle.

Voit saada jotain muuta kaupan päälle.

Haluamme suositella tätä tuotetta.

Tämä on uutuustuote.

Kyseessä on tehdastilaustuote.

Tuotteen saatavuudessa on ongelmia.