Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola

CA Digital: Online Treatment Manager

CA DIGITAL tarjoaa digitaalisten hoitoratkaisujen lisäksi täysin digitaalisen ratkaisun yksilöllisten potilastuotteiden tilaamiseen: Online Treatment Manager. Se on helppokäyttöinen, kätevä potilashallintajärjestelmä, joka yksinkertaistaa työnkulkuanne. Tilaa CA® PROFESSIONAL -kalvohoidot ja Memotain®-retentiolangat tämän kätevän palvelun kautta!

CA DIGITAL on helppo tapa päästä alkuun digitaalisessa ortodontiassa, tarvitaan vain tietokone ja nettiyhteys.

Aloita rekisteröitymällä CA Digital Treatment Manageriin. Ohjelma opastaa sinut nopeasti rekisteröintiprosessin läpi. Voit tilata CA® PROFESSIONAL -kalvoja, kun olet osallistunut maksuttomaan englanninkieliseen webinaariin. Memotain®-retentiolankojen tilaaminen ei vaadi erillistä sertifiointia.

CA DIGITAL -tilin kautta saat käyttöösi seuraavat ominaisuudet:

  • Kätevät työkalut CA DIGITAL -tuotteiden tilaamiseen
  • Tiedot kaikista kesken olevista ja loppuun saatetuista potilastapauksista
  • Setup-ennusteen tarkistus ja hyväksyminen online  
  • 3D-skannatun datan helppo lataaminen ja hallinta

Sivusto on oletuksena englanninkielinen. Etene tilin luomiseen valitsemalla "Accept" ja painamalla "OK". Huom! Rekisteröitymisen yhteydessä on suositeltavaa antaa ostajan VAT-numero eli ALV-tunniste, jolloin hintoihin ei lisätä veroa. Suomalaisten yritysten VAT-numero muodostetaan Y-tunnuksesta lisäämällä sen alkuun maatunnus FI ja jättämällä viiva pois. Esimerkiksi Ortomat Herpola Oy:n Y-tunnus on 0785825-3 ja VAT-numero on FI07858253.

CA Digital Pricelist

Memotain-retentiolankojen valmistus kestää noin 4 arkipäivää. CA Professional (Smile, Full tai Lite) -kalvohoidon setupin saa hyväksyttäväksi 8 arkipäivässä. Tuotantoon hyväksymisen jälkeen ensimmäiset kalvot ovat valmiita 5 päivässä. Toimitusaika on 1-2 arkipäivää UPS Express Saver -palvelulla. Toimituskulut 22,95 € lisätään laskulle. 

Huom! Yli 3000 € arvoisesta tilauksesta pitää tehdä tulli-ilmoitus. 

Oletko jo rekisteröitynyt CA Digital -palveluun?
Kirjaudu sisään

CA Professional -hoitosuunnitelman laatiminen

Hoitosuunnitelman laatiminen Treatment Managerissa on yksinkertaista ja selkeää. Hoitovaihtoehtoja on CA® PROFESSIONAL SMILE (esteettiset hoidot 5-5), LITE (helpot tai keskivaikeat indikaatiot 7-7) ja CA® PROFESSIONAL FULL (vaativat indikaatiot 7-7). Esitiedot täytetään vaiheittain anamneesityökalun avulla. Tämän perusteella CA Digitalin teknikot luovat 3D setupin, jonka oikoja saa hyväksyttäväksi. Siinä vaiheessa voi vielä esittää korjausehdotuksia. Hyväksynnän jälkeen tuote/tuotteet menevät valmistukseen ja voit alkaa odottamaan pakettia. 

1. Tila-analyysi

2. Transversaalinen suhde

3. Sagittaalinen suhde

4. Etualueen kallistukset

5. HYP

6. VYP

7. Angle-luokka

8. Keskiviivat

9. Kommentit

CA DIGITAL -tuotteita

CA® PROFESSIONAL -kalvohoito

CA® PROFESSIONAL on uusi yhden kalvon ratkaisu, joka kattaa kaikki CA DIGITAL -palvelun edut. Sitä tarjotaan CA® CLEAR ALIGNER -tuotteen tilalla. Verrattuna aiempaan, uusi versio tarjoaa laajemmat mahdollisuudet haastavampien hoitojen toteuttamiseen. 

THE CA® PROFESSIONAL FAMILY

Aloita luomalla tili CA Digital Treatment Manageriin (linkki suomalaisille oikojille). Osallistu maksuttomaan englanninkieliseen live-webinaariin, jossa käydään läpi Online Treatment Managerin käyttöä ja tilausprosessia. Sen jälkeen voit tilata CA® PROFESSIONAL -kalvoja.  

Haluatko mieluummin valita kotimaassa valmistettavan kalvohoidon? Lue lisää CA® Clear Aligner -hoidosta.

Memotain® - digitaalinen retentio

Memotain on digitaalitekniikkaa hyödyntävä Nitinol©-retentiolanka, joka laserleikataan CAD/CAM-tekniikan avulla levystä potilaalle yksilöllisesti sopivaksi. Täydellisesti istuva matala lanka on huomaamaton ja varma.

Huom! CA Digital vastaanottaa vain skannattua dataa. Alginaattijäljennöksen voi lähettää CA Partner -laboratorioon, jos skannausmahdollisuutta ei ole. 

Lue lisää Memotain®-retentiolangasta.

Memotain: A CAD/CAM nickel-titanium lingual retainer

Aloitus Hae Kirjaudu Soita