Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Memotain® – yksilöllinen CAD/CAM-retentio

Pyydä alennuskoodi (voimassa 31.12.2023 saakka) |

Minimaalinen rikkoutumismahdollisuus, maksimaalinen istuvuus! Memotain® on digitaalitekniikkaa hyödyntävä Nitinol©-retentiolanka, joka laserleikataan levystä CAD/CAM-tekniikan avulla potilaalle yksilöllisesti sopivaksi. Matala MEMOTAIN®-retentio istuu täydellisesti ja on 100 % passiivinen. Langan mukana tuleva ohjuri tekee myös asettamisesta helppoa.

Haluaisitko tietää lisää, jotta voit tarjota Memotain®-retentiota potilaillesi? Näet YouTube-videolta, miten tri Pascal Schmacher (oikoja, MEMOTAIN®-retention keksijä) kiinnittää retention potilaalle. Katso myös veloituksetta tallenne tri Juliana Schellin (oikoja, MEMOTAIN®-asiantuntija) MEMOTAIN®-webinaarista. Heiltä saamiesi vinkkien avulla onnistut varmasti!

20 % alennus yhdestä retentiosta 

Voit tilata Memotain-retentiolangat Saksasta yhteistyökumppaniltamme CA Digitalilta. Tilaaminen ja potilaiden hallinnointi on erittäin helppoa. Aloita rekisteröitymällä CA Digital Treatment Manageriin. Ohjelma opastaa sinut nopeasti rekisteröintiprosessin läpi. Memotain®-retentiolankojen tilaaminen ei vaadi erillistä sertifiointia.

Pyydä meiltä 20 % alennuskoodi (Coupon Code) Memotain®-tilaukseen. Voit käyttää sen CA Digitalin Online Treatment Manager -palvelussa 31.12.2023 asti ja saada alennuksen yhden potilaan retentiosta. Vain yksi alennuskoodi per asiakas.

Huom! Rekisteröitymisen yhteydessä on suositeltavaa antaa ostajan VAT-numero eli ALV-tunniste, jolloin hintoihin ei lisätä veroa. Suomalaisten yritysten VAT-numero muodostetaan Y-tunnuksesta lisäämällä sen alkuun maatunnus FI ja jättämällä viiva pois. Esimerkiksi Ortomat Herpola Oy:n Y-tunnus on 0785825–3 ja VAT-numero on FI07858253.

Tarjoamme käyttöösi suomenkielisiä esitteitä: MEMOTAIN®-potilasesite, MEMOTAIN® 2.0 -tuote-esite, MEMOTAIN® -vinkit ja niksit sekä MEMOTAIN®-kiinnitysohje. Saat ne veloituksetta muun tilauksesi yhteydessä. 

Lähetä viesti

Lisätietoa: myyntipäällikkö Ari Tulonen, 040 455 7846, ari.tulonen@ortomat-herpola.fi 

Aloitus Hae Kirjaudu Soita