Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

hyrax®-kojeet kapean ylähammaskaaren hoitoon

RME-kojeita (rapid maxillary expansion = RPE) käytetään levittämään kapeaa ylähammaskaarta. Dentaurumin hyrax® click on tukeva ja kestävä levityslukko hampaistokiinnitteisiin kojeisiin. Se kiinnitetään renkailla ensimmäisiin premolaareihin ja molaareihin. Viikset suuntautuvat joko suoraan tai taivutettuna lateraalisuuntaan. Saatavana on myös pelkkä lukko ilman varsia.

Perinteisten hampaisiin ankkuroitujen lukkojen lisäksi käytetään yhä enemmän miniruuvikiinnitteisiä (TAD, Temporary Anchorage Device) kojeita. Uusi hyrax® neo, jossa viikset ovat mediaanitason suuntaisesti, sopii ihanteellisesti tähän tarkoitukseen. Vahvalla miniruuviankkurilla vältetään hammaskaaren kallistuminen sivulle päin, mikä on RME-hoidon yleinen sivuvaikutus. Hybridi-hyrax®-kojeessa levityslukko ankkuroidaan ensimmäisten molaarien lisäksi kahdella miniruuvilla. MARPE-kojeessa (Miniscrew-assisted rapid palatal expander) levityslukko ankkuroidaan palatinaaliluuhun neljän miniruuvin avulla.

tomas®-RPE eyelet

15 % alennus kaikista hyrax®-lukoista

Soita tai tilaa Ortomat Store -verkkokaupasta. Hinnat ja alennukset näkyvät kirjautuneelle asiakkaalle. Mahdollisella kampanjakoodilla ei saa lisäalennusta. Voimassa 15.10.2022. saakka.

Tuotesivulle

tomas®-RPE-silmukka 

Liitoselementti tomas®-ankkuriruuvien ja hyrax®-lukon välille. Voidaan käyttää hybridi-RPE-kojeessa (hampaisto-miniruuvikiinnitteinen) tai skeletaalisessa RPE-kojeessa (miniruuvikiinnitteinen).

Aloitus Hae Kirjaudu Soita