Kaikki tuotteet
Takaisin ylös
Ortomat Herpola
Laboratoriotarvikkeet

Dr. Susanne Schwartingin uniapneakurssi Turussa 14.4.2023

Uniapneaa ja unenaikaista kuorsaamista voidaan hoitaa tehokkaasti kiskohoidolla. Uniapneasta kärsivillä potilailla voi olla yön aikana useita, pitkiäkin hengityskatkoksia, jotka johtuvat ylähengitysteiden ahtautumisesta. Uniapneakisko työntää alaleukaa ja kielilihasta eteenpäin, mikä avartaa nielun ilmatilaa ja helpottaa hengitystä.

Hoitamaton uniapnea on vakava terveysriski. Kuorsaus on yleinen uniapnean oire mutta kaikilla kuorsaajilla ei ole uniapneaa – eivätkä kaikki uniapneaa sairastavat kuorsaa. Samalla kun tietoisuus uniapneasta ja sen riskeistä on lisääntynyt, vielä moni sitä sairastava on ilman diagnoosia ja hoitoa. Suun terveydenhuollossa on loistava mahdollisuus tarjota todellista apua potilaille, joista monet eivät edes ole tietoisia eri hoitomahdollisuuksista.

Järjestämme keväällä 2023 uniapneakurssin, jonka kouluttaja on unilääketieteen asiantuntija Dr. Susanne Schwarting ja vieraileva puhuja EHL Jarkko Vuoriluoto

Dr. Susanne Schwarting on pitänyt unihengityshäiriöiden (SDB) hoidosta lukuisia esitelmiä ja kursseja Saksassa, Euroopassa ja Aasiassa niin unilääkäreille, hammaslääkäreille, potilaille kuin tiedotusvälineillekin. Hän on yli jo 20 vuoden ajan pyrkinyt edistämään unen ja siihen liittyvien alojen tutkimusta, parantamaan unihäiriöpotilaiden hoitoa sekä levittänyt uusinta tietoa unitutkimuksesta. Dr. Susanne Schwarting on hoitanut jo satoja uniapneapotilaita TAP®-uniapneakiskoilla.

Englanninkielinen kurssi antaa hyvät edellytykset hoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Siitä on hyötyä kaikille suun terveydenhuollossa uniapneapotilaita hoitaville henkilöille.

Kurssille mahtuu noin 40 osallistujaa. Varaa oma paikkasi ajoissa! Kurssi järjestetään jos osallistujia on riittävä määrä.

Lisätietoa kurssisivulla

 

Aloitus Hae Kirjaudu Soita